Kekin üzerine sos nasıl yapılır?
Orta boy, 1 su bardağı süt, 4 yemek kaşığı şeker ve 1 yemek kaşığı kakao ile klasik pyrex için. 1-2 yemek kaşığı yağ da bu sosu tamamlayın. Yağ eklemek sosun parlaklığını arttırır. Bu sos fırından çıkar çıkmaz, çok sıcak olmayacak şekilde sosunuzu üzerinde tutun. -Yemek.comyemek.com ›SARAK-KEK-Suo-Nahl-Yapucca
Soğumuş keke sıcak sos dökülür mü?
Islak kek sosu sıcak mı? Eğer sosu daha iyi hale getirmek için acı sos olması daha iyi olacağını düşünüyorsanız. Tarifteki sos, zaten bir sosla pişmiş bir sosun tadı (ayrı bir sos ile) (video) yumurta ve nemli kekler olmadan hazırlanır.
Lımonlu kek sosu nasıl yapılır?
Limon sosu için: Pudra şekeri elenir ve karışık tanka alınır. Limon suyu ve süt ekleyin ve bir karıştırıcı ile çırpın. Limon suyu koştuğunda, pudra şekeri eklenir ve tekrar çırpılır. İstenen tutarlılık söz konusu olduğunda, soğutma pastasına dökülür.
Kek kalıbına ne sürülür?
Şeklinin yağlanması: Kek şeklinin iç kısmını tereyağı, margarin veya yağ ile iyice lekelemek gerekir. Bu işlem için, bir fırça veya kağıt havlu ile şekil kalıpta herhangi bir yere dağıtılmalıdır. Bu, şekilden kolayca çıkmaya yardımcı olacaktır.14 Onu şekilden nasıl kaldırırsınız? Kek şeklini nasıl bulursun? ARYILDIZ.com ›Kek-Kaliptan-Nahn-Cikarìl Shutter-C-Celkarschrift
Beyaz sos nasıl yapılır?
Makarna tariflerine karşılık gelen bir sos tarifi … 1 bardak süt kremi, yarım bardak süt, 100 gram labne peyniri, yarım bardak ince çekilmiş fındık, 1 çay kaşığı kekik ve 1 tutam tuz mikseri ve biraz daha koyu hale gelene kadar pişirme. -Flavours Tarife ›SOS Tarifeleri SOS Tarifeleri
Kekin üstüne vişneli sos nasıl yapılır?
Kiraz sosu için: Dondurulmuş kiraz, şeker mukavemeti ve sıcak suyu kiraz sosuna ekleyin ve tavaya koyun ve düşük ateşte pişirin. Tutarlılık elde ettiğinde, sobayı kapatır ve soğumaya bırakırız. Soğutulmuş kiraz sosumuzu soğutan kekimize ekleyelim ve pastamızın buzdolabında dinlenmesine izin verelim —YEMEK.comyemek.com ›Visneli-dard-kyemek.com› Reçete ›Visneli-Tekek
Tavsiyeli Bağlantılar: Öğretimi Bireyselleştirme Ve Uyarlama Ne Demek