İçeriğe geç

Meskenler Durağı Hangi Otobüs Gider

Bursa Meskene hangi otobüs gider?

Yıldırım bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Mesken Otobüs Durağı’na toplu taşıma ile nasıl gidebileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz. Otobüs: 1K, 24D, 25D, 31A, 98. Metro: 1, 2. Teleferik: TELEFERİK.

Kurtköy’de hangi otobüsler var?

Kurtköy yakınından hangi otobüs hatları geçiyor? Bu otobüs hatları Kurtköy yakınından geçiyor: 132H, 132P, KM27, KM29.

Kayışdağına hangi otobüs gider?

Bu otobüs hatları Kayışdağı yakınından geçiyor: 19S, 319.

Örnek mahallesine hangi otobüs gider?

Bu otobüs hatları Örnek Mahallesi yakınından geçiyor: 129T, 130Ş, 15BK, 18K, 19EK, 20Ü, 251, 319.

Bursa 31’a nerelerden geçiyor?

KALKIŞ – KONUMLAR KONUMLAR KALKIŞ NOKTASI.KONUMLAR PARK.MİMARSİNAN E.M.L.MİMARSİNAN E.M.L.BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİBARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİKANUNI CD.ERTUĞRULGAZİ ZABITA.Diğer yazılar…

98 nereden kalkıyor?

98 numaralı otobüs hattı (Bakırköy – Fenertepe Peronlar), Bakırköy – İncirli Yönü durağından başlayıp Fenertepe Peronlar – Yenibosna Yönü durağında sona eren 76 duraktan oluşuyor.

KM37 nereden geçiyor?

KM37Pendik.Pendik İdo İskelesi.Pendik Marina.Palmiye.Pendik Devlet Hastanesi.Sancak KöprüsüPendik YHT Durağı.Adnan Menderes BulvarıDaha fazla ürün…

Kurtköy hangi semte yakın?

Kurtköy, İstanbul’un Anadolu yakasında yer almakta olup güneyinde Pendik, güneydoğusunda Tuzla, doğusunda Gebze, kuzeyinde Şile ve Çekmeköy, batısında Sultanbeyli ilçeleri ile, Kartal ve Sancaktepe ilçeleriyle de küçük bir sınırı bulunmaktadır.

130E nereye gidiyor?

İETT 130E otobüs hattı çalışma saatleri ve durakları (Güncel) 130E (Deniz Harp Okulu – Cevizli Peronlar) otobüs hattı, Deniz Harp Okulu – Tuzla Yönü durağından başlayıp Cevizli Peronlar durağında son bulan 81 duraktan oluşmaktadır.

19k hangi duraklardan geçiyor?

ACARLAR Mevki – Ataşehir.MEVLANA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ – Ataşehir.ALBAYRAK CADDESİ – ŞEHİT YILMAZ HID – Ataşehir.SELVİ SOKAK – Ataşehir.ATLAS CADDESİ – Ataşehir.KAYIŞDAĞI MAHALLESİ -şehir.DÖRTYOL – ŞEH İT ER KAKANYA – Ataşehir. FATİH CAMİİ – Ataşehir .Daha fazla ürün…

319 son durak neresi?

319 numaralı otobüsün ilk durağı Kadıköy – Rihtim2 olup son durağı Üsküdar Caddesi – Yedpa Yönü durağıdır. 319 (Kadıköy-Üsküdar Caddesi), her gün çalışmaktadır.

Ataşehir’den metro geçiyor mu?

(Kozyatağı – Bostancı tren istasyonları Ataşehir – İçerenköy ilçesi sınırları içerisindedir. – Bu hat ile aşağıdaki noktalara kolayca ulaşabilirsiniz. (Kozyatağı tren istasyonu – Ataşehir – İçerenköy ilçesi sınırları içerisindedir.)

20k hangi duraklardan geçer?

KALKIŞ – KAZIM KARABEKİRKAZIM KARABEKİR.DÖRTYOL.ŞEHİT SEVGİ YEŞİLYURT.TOPAĞACI.MARKETPLACEELMALIKENT PARK.ÖZ IŞIK CADDESİÖZYAVUZ CADDESIdiğer eşyalar…

50 yıl mahallesine hangi otobüs gider?

Sultangazi bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan 50. Yıl Mahallesi’ne toplu taşıma ile nasıl gidilir? Otobüs: 336, 336E, 336M, 79KM, TM15. Metro: M7. Minibüs/Minibüs: ALİBEYKÖY – SANKO – İSTOÇ, GAZIOSMANPAŞA-SELKINLER-HABİPLER, 36S.

Üsküdar Örnek Mahallesi’ne hangi otobüs gider?

Örnek Mah yakınından hangi otobüs hatları geçiyor? Bu otobüs hatları Örnek Mah yakınından geçiyor: 129T, 14B, 14ES, 15BK.

Megapol Hastanesine hangi otobüs gider?

Megapol Hastanesi’nin yakınından hangi otobüs hatları geçiyor? Bu otobüs hatları Megapol Hastanesi’nin yakınından geçiyor: 130Ş, 132M, 134YK, 251.

Bursa Millet Bahçesine hangi otobüs gider?

Milli Bahçe durağının 11A.522.13AB.9A.MR9 yakınından geçen İETT otobüsleri.

Göçmen konutlarına hangi otobüs gider?

Bu otobüs hatları Immigrant Hostels yakınında durmaktadır: 146B, 146M, 78F, 79B, 98, 98KM, MK31.

Özlüceye hangi otobüs gider?

Nilüfer bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Özlüce’ye toplu taşıma ile nasıl gidebileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz. Otobüs: 6E, 95A, M2, H3B, H3D. Metro: 2. Minibüs / Dolmuş: GÖRÜKLE MİNİBÜSLERİ (DİREKT), GORKLE MİNİBÜSLERİ (KÖY), GORKLE MİNİBÜSLERİ – TOKİ.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Karataş Escort