İçeriğe geç

Vali Yardımcısı Deniz Pişkin Kimdir

Yalova Vali Yardımcısı kimdir?

Yalova Vali Yardımcısı Abdurrahman İnan’ı makamında ziyaret | TÜRSAB.

Yalova’nın valisi kimdir?

Hülya KayaYalova / Vali

Yalova Vali Yardımcısı Bahattin Atcı nereli?

1974 yılında Konya’nın Akşehir İlçesi’nde doğdu.

Yalova valisi Dr. Hülya Kaya kimdir?

Sarayönü ilçesi valisiydi (2009-2010). 2014 yılında İçişleri Bakanlığı’na hukuk müşaviri olarak atandı ve 2018-2020 yılları arasında İstanbul vali yardımcısı olarak görev yaptı. 2020 yılından bu yana Pendik kaymakamı olarak görev yaparken, 2023 yılında Yalova valisi olarak atandı.

Vali Hülya Kaya’nın eşi kimdir?

Valimiz Dr. Hülya Kaya ve eşi Prof. Dr. Cemil Kaya, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz ve eşi Zehra Karadeniz’i ziyaret etti.

Yalova valisi kim atandı?

Vali Dr. Hülya Kaya, 10 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Valilik Kararnamesi ile Yalova Valisi olarak atandı. Hülya Kaya, bugün saat 11:00’de Valilik Bahçesi’nde düzenlenen törenle görevine başladı.

Yalova’nın kaymakamı kimdir?

Emre Can Kazmalı | Yalova Kaymakamının Hikayesi.

Hülya Kaya aslen nereli?

Leyla Hazal Kaya (d. 1 Ekim 1990, Konya), Türk televizyon ve sinema oyuncusu.

Yalova Kaymakamı kimdir 2024?

31.07.2024 Kocaeli Vali Yardımcılığı görevi sırasında 02.07.2024

Soner Kırlı kimdir?

1984 yılında Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya’da gördü. 2006 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Aralık 2006’da Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda uzman olarak çalışmaya başladı.

Yalova Termal Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Soner EROL başkanlığında, AFAD İl Müdürümüz Sayın Doğan TONCER, Termal Belediye Başkanımız Sayın H. Sinan ACAR, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Yalova İl Özel İdaresi ve Termal Belediyesi teknik personelinin katılımıyla Bölgesel Afet Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Yalova İl Nüfus Müdürü kimdir?

Zekiye UĞURLU (@zekiye_ugurlu) / X

Yalova Kaymakamı Esprisi Nedir?

Yoldan geçen bir ressama sessizce sordu: – Bu kalabalık Yalova kaymakamını bekliyor değil mi? Ressam güldü ve dedi ki: “Yalova kaymakamının umurunda olan ne kardeşim?” “Halk Gazi Paşa’yı bekliyor,” dedi.

Vali ne iş yapar?

Vali, illerin idaresinden sorumlu kişidir. Valiler illerin başındadır ve başkanları temsil eder. Bakanlıklar tarafından atanan ildeki kişiler valinin emirleri altında çalışır.

Ercan Çiçek vali yardımcısı kimdir?

TAŞKÖPRÜ İLÇE VALİSİ OLARAK ATANAN ERCAN ÇİÇEK GÖREVE BAŞLADI. İlk ve orta öğrenimini Erciş’te tamamladı. 1987-1988 yılında Erciş Lisesi’nden mezun oldu. Aynı yıl İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’ne girdi. 1991-1992 akademik yılında mezun oldu.

İdil Özdemir Doğan kimdir?

İdil ÖZDEMİR DOĞAN – Vali Yardımcısı, 1991 yılında Burhaniye’de doğdu. İlköğrenimini Burhaniye’de tamamladıktan sonra 2009 yılında İzmir Kız Lisesi’nden, 2014 yılında ise Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Fakültesi’nden mezun oldu.

Aziz Mercan kimdir?

İstanbul İl Spor Güvenlik Komitesi Başkanı’dır. 2020 Olimpiyat Oyunları Güvenlik Komitesi Başkanı olarak ülkesini temsil etti. Trabzon’da başarıyla düzenlenen 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyat Oyunları’nın tüm komitelerinin başkanlığını yaptı.

Soner Kırlı kimdir?

1984 yılında Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya’da gördü. 2006 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Aralık 2006’da Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda uzman olarak çalışmaya başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir