İçeriğe geç

Bol Pantolona Ne Denir Erkek

Erkek pantolon türleri nelerdir?

Erkekler İçin Pantolon Çeşitleri: Ayrıntılı Bir Genel Bakış. Kot Pantolon Kullanımları: … Chino Pantolon Kullanımları: … 3. Takım Pantolon Kullanımları: … Kargo Pantolon Kullanımları: … 5. Jogger Pantolon Kullanımları: … 6. Şort … 7. Keten Pantolon … 8. Pileli Pantolon.

Çok cepli pantolona ne denir?

Kargo pantolon veya çok cepli pantolon olarak da bilinen bu ürünlerin kullanıcıları, giydiklerinde ne kadar rahat olduklarından son derece memnun olduklarını tekrar tekrar belirtiyorlar. Kadınlar için, çok şık ve kombinlemesi kolay olan yan cepli kadın pantolonları bulunmaktadır.

Pantolon modelleri nelerdir?

KategorilerOfis pantolonları.Koşu pantolonları.Lastik bel pantolonları.Dar pantolonlar.Kot pantolonlar.Siyah pantolonlar.Beyaz pantolonlar.Geniş paça pantolonlar.Daha fazla ürün…

Bol paça pantolon nedir?

Geniş paça pantolonlar diz kapaklarına kadar daralan ve daha sonra aşağıya doğru genişleyen bir paçaya sahiptir. Bu tür pantolonları platform ayakkabılarla veya yüksek tabanlı spor ayakkabılarla rahatlıkla giyebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bol pantolon erkek ne denir?

Palazzo pantolonların ne olduğunu düşündüğünüzde, aklınıza ilk gelen şey kesimidir. Bu pantolonlar genellikle çok geniş paçaları ve paçalarıyla dikkat çeker. Pantolonlar belden sıkıdır ve ayak bileklerine doğru daha bollaşır.

Skinny kalıp ne demek?

Skinny jean, son yıllarda özellikle günlük kıyafet kombinlerinde kadınlar tarafından sıkça tercih edilen bir kot kesimidir. Kelimenin tam anlamıyla Türkçe’ye “dar kot” olarak çevrilebilir. Skinny jean’lerde kullanılan kumaşın özelliği, tamamen sert bir denim kumaş olmamasıdır.

Bol pantolona ne isim verilir?

Mom fit jean pantolonlar bol ve yüksek bel pantolon modelleridir. Dilimizde anne fit olarak çevrilen mom fit jean pantolonların en büyük avantajı sağladığı rahatlıktır. Yüksek bel ve bel bölgesini tam kapatması sayesinde giyildiğinde hoş bir his sağlar.

Kareli pantolona ne denir?

Kareli pantolon | Kadın kareli pantolon | H&M TR.

Jogger pantolon erkek nedir?

Jogger pantolonlar son yıllarda giderek popülerlik kazanan rahat ve şık bir modeldir. Bunlar spor giyim dünyasından esinlenerek üretilen, genellikle ince paçalı ve belinde lastik bulunan ürünlerdir. “Jogger nedir?” sorusunun cevabı, yürürken giyilen rahat ve esnek pantolonlardır.

Boyfriend pantolon erkek nedir?

Erkek arkadaş pantolonu nedir sorusuna verilecek en basit cevap, son yıllarda kadınların gardıroplarına hızla giren bir moda akımı olmasıdır. Bu pantolon türü, erkek pantolonlarına benzer şekilde geniş ve bol kesimlidir. Ancak kadın vücuduna göre tasarlanmıştır.

Straight pantolon ne demek?

Düz pantolonlar, düz kesimli ve bacakta bollaşmayan pantolonlardır. Özellikleri arasında daralan paçalar, düz bir çizgi ve rahat bir uyum bulunur. Klasik ve zamansız bir stile sahip olan düz pantolonlar, günlük ve resmi giyim için tercih edilen bir seçenektir.

Chino pantolon nedir?

Erkekler için popüler bir giysi olan chinolar, paçaya doğru hafifçe daralan orta genişlikte modellerdir. Kanvas pantolon olarak da adlandırılırlar ancak chinoların aksine pamuktan yapılırlar. İnce, hafif ve çok dayanıklı olduğu için kumaş pantolon kombinasyonlarında çok yaygındır.

Erkek pantolon çeşitleri nelerdir?

Erkek pantolon modelleri: keten pantolon, chino pantolon, yazlık pantolon, örme pantolon, kadife pantolon, yün pantolon, kaşmir karışımlı pantolon.

Bol pantolonla ne giyilir?

Geniş paça pantolonlarla ne giyilir sorusuna en popüler cevap şık bir bluz veya gömlektir. İpek bluzlar veya şifon gömlekler pantolonunuzun geniş paça yapısını dengeleyerek zarif bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır. Özellikle beyaz veya pastel tonlardaki bluzlar her renkteki geniş paça pantolonlarla iyi gider.

Baggy pantolon kimlere yakışır?

İnce ve uzun bacaklılar: Bol paça pantolonlar ince ve uzun bacaklılar için de uygun bir seçimdir. Geniş kesimi sayesinde vücut hatlarını dengeler ve daha dolgun ve orantılı bir görünüm sağlar. Bu sayede şık ve rahat kombinler yaratabilirsiniz.

Chino pantolon nedir?

Erkekler için popüler bir giysi olan chinolar, paçaya doğru hafifçe daralan orta genişlikte modellerdir. Kanvas pantolon olarak da adlandırılırlar ancak chinoların aksine pamuktan yapılırlar. İnce, hafif ve çok dayanıklı olduğu için kumaş pantolon kombinasyonlarında çok yaygındır.

Pantolon türü nedir?

Pantolonlar uzun veya kısa, dar veya geniş paçalı (denizci pantolonu) veya bacaklara bağlı (kayak pantolonu) olabilir. Etek uçları kavisli veya düzdür. Pantolonların ön, arka veya yanlarında cepler olabilir. Kot pantolon, drapery pantolon, keten pantolon ve kadife pantolon gibi farklı dokumalar vardır.

Kaç çeşit kot pantolon vardır?

Öncelikle şunu bilmeliyiz ki; 5 çeşit kot pantolon vardır: 1- Skinny: Vücuda oturan, Dapdar adı verilen kesim, 2- Slim Fit: Dar kesim, 4- Relaxed: Adından da anlaşılacağı üzere rahat kesim. 5- Loose: Yani geniş kalıp…

360 pantolon ne demek?

360 pantolonlar günümüzde popüler bir giyim trendidir. Bu pantolonlar yüksek bel ve geniş paça kesimine sahiptir, bu da özellikle rahat ve şık bir görünüm sağlar. İsimleri, 360 derece dönüştürülebilen kumaşlarından gelir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir